Ισπανικά
Χρειάζεται άραγε να αναζητούμε ιδιαίτερους λόγους για να μάθουμε ξένες γλώσσες; Είναι αποδεδειγμένο ότι η εκμάθηση οποιασδήποτε ξένης γλώσσας κρατά σε φόρμα το μυαλό και τη μνήμη και αυτομάτως ανοίγει τον δρόμο για νέες ευκαιρίες εργασίας, σπουδών και ταξιδιών.


Μπορούμε όμως να πούμε με σιγουριά πως η γλώσσα αυτή που θα κερδίσει την καρδιά, τον χρόνο, τα χρήματα και τη μελέτη σου μπορούν και αξίζουν να είναι τα Ισπανικά.


Τα Ισπανικά είναι μία από τις γλώσσες που ομιλούνται περισσότερο παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, με 570.000.000 ομιλητές σε όλο τον κόσμο, τα Ισπανικά είναι η δεύτερη περισσότερο ομιλούμενη γλώσσα μετά τα Κινέζικα. 


Είναι η γλώσσα του τάνγκο, της ρούμπα, της σάλσα και πολλών ακόμη μουσικών ειδών και χορών ενώ ο ισπανόφωνος κινηματογράφος περιλαμβάνει πληθώρα αξιόλογων έργων στα περισσότερα κινηματογραφικά είδη, από ιστορικές και κοινωνικές ταινίες μέχρι θρίλερ.


Με αυστηρά ολιγομελή τμήματα (έως 8 άτομα) για εκμάθηση Ισπανικών στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "giachali - a step ahead" πετυχαίνουμε την εξατομικευμένη διδασκαλία και την αμεσότητα μεταξύ καθηγητή και κάθε σπουδαστή ξεχωριστά.


'Ελα μαζί μας...!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου