Επείγουσα ανακοίνωση για 10/05



Αγαπητοί γονείς και αγαπημένα μας παιδιά

Λογικά... ( εφόσον οι ανακοινώσεις δέχονται ποικίλες ερμηνεύσεις και παρερμηνεύσεις), πήραμε το πράσινο φως για να έρθουν από κοντά οι μαθητές των τάξεων Pre Lower έως και Proficiency!

Ωστόσο... νιώθω το αίσθημα της υποχρέωσης να μοιραστώ μαζί σας την βαθιά μου ανησυχία σε περίπτωση κρούσματος και υποχρεωτικής καραντίνας εν όψει εξετάσεων.
 
Από την δική μας πλευρά, θα παρέχουμε τόσο τμήματα on line όσο και δια ζώσης( ακριβώς τις ώρες που είχαν τα παιδιά το πρόγραμμα τους). Τα δια ζώσης, επιλέγω να γίνονται στον εξωτερικό προαυλίζοντα χώρο του ισογείου ( τα δικά μου τμήματα ) και στον εσωτερικό προαυλίζοντα χώρο του 1ου ορόφου όπου αερίζεται από 6 πόρτες ( τα τμήματα του κυρίου Νίκου ).
 
Επίσης πρέπει να ενημερώσω πως η ύλη έχει ολοκληρωθεί κατά το 98%. Τα παιδιά είναι πανέτοιμα. Απλά τώρα διατηρούμε το υψηλό τους επίπεδο και τους τονώσουμε την αυτοπεποίθηση.!
Ως μαμά μαθητή που δίνει Πανελλήνιες, έχουμε συμφωνήσει από κοινού με τον γιο μου να μην παρευρεθεί στο σχολείο του , έτσι ώστε να μην διακινδυνεύσει την συμμετοχή του στις εξετάσεις.
Είμαστε δίπλα σας σε οποία απόφαση πάρετε με τα παιδιά σας που όμως είναι και δικά μας!!

Τα μικρούλια μας, Pre junior έως και D, συνεχίζουν on line σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα του Σεπτέμβρη.
 
Σας αγαπάμε όλα πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου