Το δένδρο που περπατάει... Ένα αγγλικό παιδικό - και όχι μόνο - βιβλίο για την συνύπαρξη του ανθρώπου με το περιβάλλον



Τι συμβαίνει όταν ένα ζωηρό παιδάκι που δεν έχει καταλάβει την σημαντικότητα της συνύπαρξης των ανθρώπων με το περιβάλλον ξεκινάει ένα ταξίδι - περιπέτεια όπου μέσα από διαδοχικά γεγονότα θα ανατραπεί όλο του το είναι; 

Μείνετε σε αναμονή μέχρι το βιβλίο στο οποίο συνεργάστηκε η εξαιρετική συγγραφέας, Νατάσα Γκουτζικίδου, με την Μαρία Γιαχαλή βρεθεί στα χέρια όλων μας. Δεν θα αργήσει εκείνη η στιγμή, περίπου σε δυο εβδομάδες θα το έχουμε συντροφιά μας... 

Η πλειάδα των συνεργατών και των συντελεστών του βιβλίου εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα. 

Η κάθε σελίδα είναι γραμμένη στα Αγγλικά. Είναι ένα φανταστικό και διδακτικό παιδικό βιβλίο που ανυψώνει την συνύπαρξη ανθρώπων με περιβάλλον! 

Δείτε πως το προλογίζουν οι δυο βασικοί συντελεστές: 

Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί το 2022 κάνει ποδαρικό για μένα με ένα νέο βιβλίο, διαφορετικό αυτή τη φορά. Παιδικό, στα αγγλικά, σε συνεργασία με ένα κορίτσι που αγαπώ και εκτιμώ ιδιαίτερα, τη Μαρία Γιαχαλή.
"The walking tree", ένα παραμύθι για εκείνους που πιστεύουν ότι η μαγεία υπάρχει και ότι το περιβάλλον μας είναι το σπίτι μας.
Σε λίγες μέρες έρχεται, φυσικά από τις εκδόσεις Υδροπλάνο!
Anastasia Korinthiou , ευχαριστώ για το... σπρώξιμο και το θάρρος που δίνεις πάντα στους συγγραφείς, κυρίως για τη δική σου μεγάλη ζεστή αγκαλιά.
Spyros Zacharopoulos, ευχαριστώ για τη μοναδική εικονογράφηση.
Elena Mattheu, ευχαριστώ για τη βοήθεια στο στήσιμο.
Sophia Thanou , Θοδωρής Ευθυμιάδης, ευχαριστώ για όλα.
Μαρία Μαρια Γιαχαλη , είσαι έτοιμη για το ταξίδι;
Μπορεί να είναι καρτούν κείμενο που λέει "Natasa Goutzikidou The Maria Giachali walking tree Ένα δέντρο που... περπατάει; Μια μαγική ιστορία για την αγάπη και τον σεβασμό στη φύση! ΕΚΔΟΠΛΑΝΟ Προσεχώς από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ"

Σε μόλις λίγες ημέρες, το βιβλίο μας θα είναι επιτέλους εδώ! Πολυαγαπημένη μου Νατασα, είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι συνοδοιπόρος σου σε αυτό το υπέροχο ταξίδι που μας περιμένει!! Η καρδιά μου έχει πλημμυρίσει με αγάπη! Το καλύτερο Πρωτοχρονιάτικο δώρο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου