Ερμής και Εκπαιδευτικό Κέντρο Γλωσσών Μαρία Γιαχαλή για τον επόμενο χρόνο μαζί δίπλα στα παιδιά...για τα παιδιά






Μαρια Γιαχαλη ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία !

Μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε ο Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας μας κ. Γιάννης Φατόλιας με την Υπεύθυνη του κέντρου Ξένων γλωσσών κ. Μαρία Γιαχαλή και παρουσίασης του πρότζεκτ της ακαδημίας μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία του Εκπαιδευτικού κέντρο ξένων γλωσσών Μαρία Γιαχαλή με την ακαδημία του Ερμή Άνω Λιοσίων - μέλος του δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ για 7 συνεχόμενα χρόνια και να σας παρουσιάσουμε το πλάνο συνεργασίας μας.

Ειδική έκπτωση για τα δίδακτρα σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας του Ερμή για την χρονιά 2022-2023.

Golden pass ( Δωρεάν υποτροφία ) για ένα χρόνο για οποιαδήποτε τάξη και ξένη γλώσσα αξίας ( 400€ - 1200€ ) για έναν αθλητή της ακαδημίας μας που θα δοθεί με κοινωνικά κριτήρια.

Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό εκπαιδευτικό περιβάλλον στα παιδιά εντός αλλά και εκτός γηπέδου και συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στο είδος τους!
Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που στην πορεία μας με τα παιδιά βρίσκουμε συνοδοιπόρους που βάζουν το ανθρώπινο κομμάτι μπροστά από οτιδήποτε άλλο όπως η κ. Μαρία Γιαχαλή και δίνει αυτό το πολύτιμο Golden pass σε ένα παιδί που θέλει να μάθει αλλά για διάφορους λόγους να μην μπορεί!

Ερμής & Εκπαιδευτικό κέντρο ξένων γλωσσών Μαρία Γιαχαλή για τον επόμενο χρόνο μαζί, δίπλα στα παιδιά...για τα παιδιά!

Η ισχύς εν τη ενώσει !

Ερμής , κάτι παραπάνω από μια ακαδημία ποδοσφαίρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου